0

Your Cart is Empty

Gaya Tudung Yang Akan Membuat Anda Tampil Lebih Fashionista- Hijab Friday

October 21, 2017

Gaya Tudung Yang Akan Membuat Anda Tampil Lebih Fashionista- Hijab Friday

Untuk edisi Hijab Friday minggu ini dalam Bahasa Inggeris, sila klik sini. Hi dan Assalamualaikum semua, Saya Ika dari Zolace Malaysia. Bertemu kembali dalam edisi terbaru Hijab Friday!

Pada edisi Hijab Friday minggu ini, saya akan berkongsikan dengan anda tips tentang gaya flowy shawl yang sesuai untuk membuat muka anda kelihatan kurus. Pastinya anda sudah tidak sabar untuk mangayakanya bukan? Antara tips yang ingin saya sharekan adalah pastikan gaya shawl anda bukan yang melekap di dahi. Gaya loose shawl juga dapat memberi efek wajah yang lebih tirus di samping memberi ilusi wajah lebih tinggi dari sebenar!

Shop Hijab Friday Headscarf

Video Transkripsi

Hi peminat Zolace! Bertemu kembali dalam edisi terbaru Hijab Friday! Pada edisi Hijab Friday minggu ini, saya akan berkongsikan dengan anda tips tentang gaya flowy shawl yang sesuai untuk membuat muka anda kelihatan kurus. Pastinya anda sudah tidak sabar untuk mangayakanya bukan?

Antara tips yang ingin saya sharekan adalah pastikan gaya shawl anda bukan yang melekap di dahi. Gaya loose shawl juga dapat memberi efek wajah yang lebih tirus di samping memberi ilusi wajah lebih tinggi dari sebenar!

Untuk tutorial pada hari ini, kami memadankan Zehna Chiffon Reactangle Shawl dengan Eleventh Hour Invitation Top dengan Sweet Spirit Skirt kami. Pastikan anda melayari website kami di www.zolace.com untuk mendapatkan padanan yang anggun ini sebelum ianya kehabisan stok! Tanpa berlengah lagi, mari kita mulakan tutorial pada kali ini. Tutorial ini memerlukan 5 pin sahaja!

Langkah 1 :Lipatkan hujung shawl anda

Pertama sekali, lipatkan hujung shawl anda, letakkan di bawah dagu dan pinkan di belakang kepala anda.

Langkah 2 :Ambil lebihan shawl yang panjang dan bawakan ke atas kepala

Kemudian, ambil lebihan shawl yang panjang dan letakkan di atas kepala anda.

Langkah 3 :Pinkan di kedua-dua sisi kepala anda

Pinkan di kedua-dua sisi kepala anda.

Langkah 4:Twistkan lebihan shawl di sisi anda

Ambil lebihan shawl di sisi kepala anda, twistkan ia dan pinkan ia di bahu anda.

Langkah 5:Ulang langkah yang sama untuk sisi yang bertentangan

Ulang langkah yang sama untuk sisi shawl yang sebelah lagi.

Gaya Terakhir

Kemaskan dan anda sudah selesai!

Kami berharap anda akan berpuas hati dan sukakan gaya ini. Jadi, pastikan anda berkongsi gaya ini dengan rakan-rakan anda, tinggalkan komen anda di bawah, subscribe dan jumpa lagi pada minggu hadapan untuk satu lagi edisiHijab Friday!

Leave a comment

Get Updates & Exciting Deals