0

Your Cart is Empty

Inspirasi Gaya Selendang Turki Yang Mudah Dan Menarik- Hijab Friday

October 05, 2017

Inspirasi Gaya Selendang Turki Yang Mudah Dan Menarik- Hijab Friday

Untuk edisi Hijab Friday minggu ini dalam Bahasa Inggeris, sila klik sini. Hi peminat Zolace! Bertemu kembali dalam edisi terbaru Hijab Friday!

Pada minggu ini kami ingin berkongsi dengan anda satu gaya selendang yang nampak mudah dan ringkas untuk digayakan seharian.

Shop Hijab Friday Headscarf

Video Transkripsi

Hi peminat Zolace! Bertemu kembali dalam edisi terbaru Hijab Friday! Pada minggu ini kami ingin berkongsi dengan anda satu gaya selendang yang nampak mudah dan ringkas untuk digayakan seharian.

Untuk tutorial pada hari ini, kami memadankan Zehna Dull Satin Rectangle Shawl dengan Display of Luxe Dress kami. Pastikan anda melayari website kami di www.zolace.com untuk mendapatkan padanan yang anggun ini sebelum ianya kehabisan stok! Tanpa berlengah lagi, mari kita mulakan tutorial pada kali ini. Tutorial ini memerlukan 3 pin sahaja.

Langkah 1 :Pastikan bahagian selendang sama panjang.

Pertama sekali, pastikan selendang sama panjang dan pinkan di sisi muka anda.

Langkah 2 :Bawa bahagian kanan naikan ke atas kepala.

Kemudian ambil bahagian kanan naikan ke atas kepala dan pinkan di sisi kepala anda.

Langkah 3 :Ulang untuk bahagian kiri.

Ulang cara yang sama untuk bahagian kiri selendang dan pinkan

Langkah 4 :Pinkan di bahu anda.

Akhir sekali, ambil lebihan tudung dan pinkan di sisi bahu.

Gaya terakhir :

Anda boleh kemaskan tudung anda mengikut keselesaan. Anda sudah selesai. Jadi, pastikan anda kongsikan gaya ini dengan rakan-rakan anda yang lain.

Baiklah, sampai disini sahaja tutorial kita pada hari ini. Terima kasih kerana menyertai kami pada hari ini. Jangan lupa untuk tinggalkan komen anda di bawah, subscribe, dan jumpa lagi pada minggu hadapan untuk satu lagi edisi Hijab Friday!

Leave a comment

Get Updates & Exciting Deals