0

Your Cart is Empty

Gaya Shawl Terkini Yang Akan Menampakkan Sisi Keayuan Anda- Hijab Friday

October 05, 2017

Gaya Shawl Terkini Yang Akan Menampakkan Sisi Keayuan Anda- Hijab Friday

Untuk edisi Hijab Friday minggu ini dalam Bahasa Inggeris, sila klik sini. Hi dan Assalamualaikum semua, Saya Ika dari Zolace Malaysia. Bertemu kembali dalam edisi terbaru Hijab Friday!

Untuk edisi Hijab Friday pada minggu saya akan berkongsikan dengan anda tips-tips untuk tampil lebih elegant dengan cara yang sangat mudah. Anda pasti tidak mahu ketinggalan untuk mendapatkan tips ini bukan? Antara tips yang ingin saya kongsikan dengan anda adalah pastikan material untuk shawl yang anda pilih lembut dan mudah untuk dibentuk. Dengan inin anda mudah untuk menghasilkan efek drapes tudung yang lebig flowy dan cantik.

Shop Hijab Friday Headscarf

Video Transkripsi

Hi peminat Zolace! Bertemu kembali dalam edisi terbaru Hijab Friday! Untuk edisi Hijab Friday pada minggu saya akan berkongsikan dengan anda tips-tips untuk tampil lebih elegant dengan cara yang sangat mudah.

Anda pasti tidak mahu ketinggalan untuk mendapatkan tips ini bukan? Antara tips yang ingin saya kongsikan dengan anda adalah pastikan material untuk shawl yang anda pilih lembut dan mudah untuk dibentuk.

Dengan inin anda mudah untuk menghasilkan efek drapes tudung yang lebig flowy dan cantik. Untuk tutorial pada hari ini, kami memadankan Zehna Chiffon Rectangle Shawl dengan Seams From The Past Top danSweet Spirit Skirt kami. Pastikan anda melayari website kami di www.zolace.com untuk mendapatkan padanan yang anggun ini sebelum ianya kehabisan stok! Tanpa berlengah lagi, mari kita mulakan tutorial pada kali ini. Tutorial ini memerlukan 1 brooch dan 2 pin sahaja!

Langkah 1 :Letakkan selendang di atas kepala

Pertama sekali, letakkan selendang di atas kepala anda pastikan satu sisi lebih pendek dan satu sisi lagi lebih panjang.

Langkah 2 :Pinkan bahagian dalam selendang

Pinkan bahagian dalam selendang anda untuk nampak lebih kemas.

Langkah 3 :Ambil bahagian yang panjang dan lilitkan ke bahu yang bertentangan

Kemudian ambil bahagian dalam sisi shawl yang lebih panjang dan lilitkan shawl ke bahu bertentangan dan kembali semula ke bahagian depan.

Langkah 4 :Bawakan lebihan shawl ke belakang

Anda boleh ambil lebihan selendang kedua-dua belah dan pinkan ke belakang

Gaya Terakhir:

Anda boleh kemaskan tudung anda mengikut keselesaan. Anda sudah selesai. Jadi, pastikan anda kongsikan gaya ini dengan rakan-rakan anda yang lain.

Kami berharap anda akan berpuas hati dan sukakan gaya ini. Jadi, pastikan anda berkongsi gaya ini dengan rakan-rakan anda, tinggalkan komen anda di bawah, subscribe dan jumpa lagi pada minggu hadapan untuk satu lagi edisiHijab Friday!

Leave a comment

Get Updates & Exciting Deals